Copiii din echipele de hochei susținute de Fundația Țiriac, program de pregătire la KinetoFit

0
183

Membrii echipelor de hochei susținute de Fundația Țiriac intră într-un program de pregătire fizică și kinetoterapie. Ce are ca scop de a atinge un nou stadiu de performanță.

Copiii de la fundație vor avea la dispoziție un program de pregătire fizică și kinetoterapie. Curs care îi va ajuta să fie mai puternici, rezistenți la efort, corectându-și în același timp și postura.

Programul va fi susținut de Centrul KinetoFit, dezvoltat de Dragoș Luscan Kinetoterapeut și preparator fizic cu peste 12  ani de experiență în domeniu.

Dragoș Luscan a lucrat  de-a lungul timpului cu mari sportivi de performanță. Precum Halep, Tecau, Mergea, Neagu, Popovici.  Pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor.

Programul asigură o dezvoltare fizică adecvată copiilor, ajutându-i să-și îmbunătățească viteza, rezistența și mobilitatea. Prin metoda învățării prin joacă și să-și îmbunătățească coeziunea la echipă prin activități de grup.

Programul urmărește dezvoltarea armonioasă a copiilor din echipele de hochei. Acesta este adaptat special pentru fiecare categorie de vârstă, ajutându-i să performeze.

Ne propunem ca la începutul acestui program să evaluam participanții, iar apoi să personalizăm antrenamentele. Toate activitățile sportive integrate în cadrul acestui program au scopul de a le imprima copiilor un stil de viață sănătos, asigurându-le o dezvoltare fizică adecvată„, a declarat Luscan

Programul de pregătire este complementar antrenamentelor de hochei și se va desfășura săptămânal, astfel încât pregătirea pe gheață și condiția fizică a sportivilor să fie îmbunătățite.

Cursul de pregătire fizică și kinetoterapie face parte din planul de acțiuni educaționale organizate de Fundația Țiriac pentru copiii interesați de activitățile sportive.

Fundația Tiriac sprijină dezvoltarea copiilor atât prin derularea de activități sportive pentru copii, cât și prin proiecte menite să stimuleze dezvoltarea cognitivă și emoțională a acestora. Încurajându-i să ducă un mod de viață sănătos prin promovarea sportului, educației pentru sănătate și responsabilității față de mediu.

Fundația Țiriac are ca scop implicarea copiilor în activități sportive și susține peste 100 de sportivi încadrați în echipele de hochei Allianz-Țiriac, Skoda, Dedeman, Simona Halep și Fundația Olimpică. Asigurându-le spațiu de joc, antrenamente și echipamente de înaltă calitate, dar și participarea la competiții sportive desfășurate atât la nivel național, cât și internațional.

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena

Este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale. Și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena/ sau în pagina de Facebook.

Despre Centrul KinetoFit

Dezvoltat de de Dragoș Luscan, unul dintre cei mai buni kinetoterapeuți și preparatori fizici din România, Centrul KinetoFit aduce cele mai noi soluții de recuperare medicală. De sport, wellness, pregătire fizică și nutriție. KinetoFit are grijă de corpul tău, indiferent dacă trebuie să o faci după o accidentare, în urma unei afecțiuni.  Sau doar pentru că simți că a venit momentul pentru o schimbare în viața ta.

Este situat în centrul Bucureștiului, în zona Floreasca. KinetoFit este dotat după cele mai înalte standarde și dispune de o sală de kinetoterapie . Plus spații funcționale pentru fizioterapie cu aparatură de ultimă generație, masaj terapeutic și sportiv, precum și spații de pregătire fizică.

KinetoFit este destinat copiiilor, persoanelor cu afecțiuni ortopedice, posttraumatice. Dar și sportivilor de performanță și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească stilul de viață.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + sixteen =