Povestea vieții Narcisei Lecușanu

0
125
https://youtube.com/watch?v=NnltSkvyhkI%3Ffeature%3Doembed

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată specială pe Narcisa Lecușanu, Membră în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal.

În cadrul emisiunii care a fost moderată de Romeo Chiriac, fosta campioană mondială a vorbit despre cartea pe care și-a lansat-o ”Povestea vieții mele”, despre programele care vin în sprijinul formării tinerilor și despre industria sportului.

Cartea ”Povestea vieții mele” conţine 251 de capitole, printre care 28 de impresii ale unor jurnalişti valoroşi, foşti colegi din handbal, antrenori, oameni cu care Narcisa Lecuşanu a interacţionat de-a lungul carierei, precum Radu Naum, Florentina Carcadia, Dr. Hassan Moustafa (Preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Handbal), Michael Wiederer (Preşedinte al Federaţiei Europene de Handbal), Elisabeta Lipă (Preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj) şi Ing. Cristian Gaţu (Preşedinte de Onoare FRH).

Narcisa Lecușanu e campioană mondială de tineret cu naţionala României (1995), vicecampioană mondială cu România la Sankt Petersburg (2005), câștigătoare a Cupei Cupelor EHF cu  Oltchim Râmnicu Vâlcea (2007) și finalistă a Ligii Campionilor cu Oltchim (2010). Narcisa Lecușanu a înscris 129 de goluri pentru Oltchim, în Liga Campionilor, în 40 de partide, și 302 goluri pentru naționala României, în 116 partide. S-a retras în 2010, la 34 de ani, din cauza unei accidentări la genunchi.

Din 2016, a fost aleasă membru component în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF).

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 14 =