Pariu la negru, cu actorul Victor Yila. Pontul Verde a intrat pe terenul de joc al emisiunilor de pariuri sportive

0
1194

O echipă de profesioniști din industria gamblingului a lansat Rubrica TV de Pariuri Sportive, intitulată sugestiv „Pontul Verde”, care a avut loc în cadrul Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33.

Emisiunea „Pontul Verde” de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe actorul Victor Yila și pe jurnalistul Mihai Igiroșanu, Redactor Șef Revista Sport Magazin.

Victor Yila a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre acțiunile naționalei de fotbal a artiștilor, unde evoluează, dar și despre industria pariurilor.

Mihai Igiroșanu a lansat proiectul de pariuri sportive în cadrul rubricii TV „Pontul Verde” în cadrul Emisiuniii intitulată “Pariu la Negru” de la Canal 33.

Verdele este culoarea favorită a pariorilor. De ce? Pentru că fiecare bilet câștigător este bifat cu verde pe site.

Având în vedere faptul că pasiunea și andrenalina din terenurile de joc sunt transmise și în lumea pariurilor sportive, este recomandat să ții cont de părerea experți în pariuri sportive cu cea mai ridicată rată de câștig atunci când construiești strategia pentru biletul pe care urmează să îl pariezi.

Tocmai de aceea vă recomandăm să urmăriți emisiunea Pontul Verde, care este realizată de doi profesioniști din industria pariurilor sportive, Romeo Chiriac, fost Redactor Șef Departament Sport al Agenției de Presă MEDIAFAX și Mihai Igiroșanu, fost Redactor Șef Sport Jurnalul Național, fost redactor la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei sau colaborator la GSP TV și Look Sport.

Din Rubrica Pontul Verde te poți inspira și poți învăța noi strategii, metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor, tactici pentru a obține pariul verde, la ce case de pariuri e sigur să pariezi, etc.

Noua emisiune pentru pasionații de pariuri cuprinde pastile precum Pontul Zilei, Tactica Verde, Big Win sau Oracol Bet, astfel încât aici vei descoperi toate informațiile necesare pentru completarea biletelor și alegerea sporturilor, evenimentelor și tipului de pont care să iasă verde. În plus, te vei bucura de predicții atent studiate de către experții Pontului Verde pe care le vei putea personaliza după cum dorești.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite”.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 13 =