Top 10 al favoritelor la câștigarea CM Qatar 2022

Cupa Mondială din Qatar FIFA 2022 mai are doar câteva luni până la start. Pentru amatorii de pariuri sportive specialiștii FOX Sports au făcut calculele și au dezvăluit cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial de anul viitor.

Astfel, conform analizei făcute de o echipă a Fox Sports, favorita numărul unul la medaliile de aur și la titlul de campioană mondială este naționala Braziliei, cu o cotă medie de 6.5, ceea ce echivalează cu 15% șanse de a-și adjudeca titlul suprem. În ciuda faptului că Brazilia nu a mai câștigat o Cupă Mondială de la ediția din Spania, în 2010, specialiștii de la Fox Sports au fost unanim de acord că Brazilia este o alegere solidă pentru pariori, cu un an înainte de startul turneului din 2022.

Experții în fotbal de la FOX Sports, Alexi Lalas, Stu Holden și David Mosse au disecat subiectul referitor la favoritele la câștigarea Cupei Mondiale, într-o ediție specială a podcastului “State of the Union”.

Pe locurile imediat următoare, din punct de vedere al caselor de pariuri, se situează ca favorite Franța, cu cota 7 (14% șanse) și Spania și Anglia, cu o cotă de 8.00, adică 12,5% șanse de a câștiga Cupa Mondială.

Top 5 favorite este completat de Germania, cu o cotă de 10 (10% șanse), o cotă totuși destul de mare, luând în calcul evoluțiile din ultima vreme a „panzerelor”, care au ieșit din grupele preliminare cu 9 victorii din 10 posibile și au ajuns până în optimi la europeanul din vară.

Celelalte locuri din top 10 sunt ocupate în ordine de Argentina și Italia (cota 11), Belgia (cota 13), Portugalia (cota 17) și Olanda (cota 21), cote valabile în acest moment, în care Italia și Portugalia încă nu au asigurată calificarea.

Ultimele ponturi:

Ponturi similare: