Pisica surdă Ahile, cel mai eficient predictor de la CM din Rusia

0
538
??????????????????????????????????????????????????????????

Prezicerea rezultatului meciurilor este o altă distracție mondială de fotbal care a devenit larg răspândită în ultimul deceniu.

Oracolul principal al Cupei Mondiale de fotbal din 2018 a fost o pisică albă pe nume Ahile, care locuiește în Hermitage din Sankt Petersburg. Ahile este un rezident al orașului Sankt Petersburg a continuat calea părinților săi: slujește în Muzeul Ermitaj de Stat.

Ahile este o pisică surdă, dar surditatea sa este cea care contribuie la dezvoltarea capacității de clarviziune, ea înregistrând cel mai ridicat nivel de predicții de 78%.

Cel mai de succes predictor la Cupa Mondială actuală a fost pisica albă surdă Ahile de la Schitul Sankt Petersburg. Până acum, nu a greșit niciodată, ghicind corect: cu ce scor va câștiga Rusia în fața Arabia Saudită, pierderea Marocului în meciul cu Iranul, înfrângerea Egiptului în fața Rusiei cu scor mare, rezultatul întâlnirii dintre brazilieni și Costa. Rica. Ultimul pronostic norocos a fost rezultatul jocului Elveția-Suedia, unde elvețienii au câștigat. Înainte de meci, pisica i se oferă să aleagă unul dintre cele două boluri cu mâncare, în care sunt înfipte steagurile țărilor meciului viitor. Ahile din Sankt Petersburg este recunoscut ca oracolul oficial al Cupei Mondiale 2018.

Pentru prima dată, Ahile a putut să-și etaleze abilitățile anul trecut la Cupa Confederației. A fost ales întâmplător dintre pisicile Schitului, drept cel mai liniştit. Chiar și atunci, el a reușit să-și câștige titlul de cel mai precis oracol animal. Prin urmare, nu a fost lipsit de previziunile sale la Cupa Mondială din 2018.

Este de remarcat faptul că acum pisica predictor continuă să ocupe o poziție de lider în numărul de potriviri ghicite corect. Ahile prezice astfel: două castroane cu mâncare identică sunt așezate în fața lui și steaguri ale țărilor de joc sunt așezate lângă ele. Din ce castron începe pisica să mănânce – acea echipă va câștiga.

Astfel, pisica a reușit să prezică cu succes victoria echipei ruse în meciurile cu Arabia Saudită și Egipt. La început, toată lumea a considerat aceste predicții false, pentru că, conform presupunerilor, Rusia ar fi trebuit să piardă încă de la primul meci, dar pisica Ahile a avut perfectă dreptate, pentru că rușii au jucat ambele meciuri cu buzna. Amintiți-vă că în primul meci Rusia a câștigat cu scorul de 5 – 0, iar în al doilea cu scorul de 3 – 1.

El a prezis și victoria Iranului asupra naționalei Marocului și aici totul s-a dovedit corect. Iranul a reușit să învingă Marocul cu un scor minim de 1: 0, dar asta nu schimbă faptul că a câștigat. Ahile a prezis cu destul de mult succes victoria Braziliei asupra Costa Rica. Acel meci s-a încheiat cu 2-0 în favoarea brazilienilor.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − three =