Grupul experților din SuperSocial s-a mărit! 7 noi jurnaliști sportivi pariază acum în aplicația Superbet! Vino și urmărește-i!

0
295

de Gigi Stancu, Superbet

SuperSocial este cea mai tare platformă de socializare a pariorilor din România pentru că acolo îi întâlnești pe cei mai buni în domeniu. De la ambasadori la tipsteri și de la jucători obișnuiți până la jurnaliști experți, toți au intrat pe SuperSocial pentru că pur și simplu nu poți lipsi de acolo, dacă te consideri jucător cunoscător! Pe această linie, SuperSocial a făcut 7 noi achiziții de marcă din domeniul presei sportive. Pe toți îi puteți întâlni în aplicație cu bifa albastră la cont și le puteți replica biletele! Vi-i prezentăm pe scurt, deși probabil îi cunoașteți deja și îi urmăriți zilnic! Vezi aici ce pariază cei 7 noi experți din SuperSocial!

Grigore Cartianu

Fost redactor șef la Adevărul, în acest moment analist pentru PariuriX, printre altele, Grigore Cartianu are un background sportiv greu de egalat! „Iau SuperSocial ca pe o relaxare din care poate ieși ceva profitabil pentru urmăritorii mei! Vă aștept pe aplicația Superbet!”, e îndemnul acestuia!

Adi Dobre

E una dintre vocile inconfundabile pe care le auzi săptămânal comentând cele mai tari meciuri, din cele mai tari campionate, la cele mai tari televiziuni de sport din România! Acum e și pe cea mai tare platformă de socializare a pariorilor: SuperSocial!

Romeo Chiriac

Peste 20 de ani redactor șef al departamentului Sport al agenției Mediafax, Romeo Chiriac respiră sport! Creatorul Clubului Media Business și realizatorul Business Philosophy a intrat și el în mijlocul pariorilor de top! Vezi în aplicația Superbet ce are de spus!

Andrei Nazare

Jurnalist sportiv la ProSport, dar cu Adevărul, Evenimentul Zilei, 100% Sport România și alte publicații în CV, Andrei Nazare iubește adrenalina, iar pe SuperSocial găsește din plin. Dă-i follow și ai grijă! Îi place verdele câștigător! Andrei Nazare a prins deja câteva bilete bune! Intră aici și vezi la ce cote!

Ion Alexandru

Jurnalist și comentator sportiv, Ion Alexandru e gazda obișnuită a studioului Premier League de la Eurosport. Pe SuperSocial pune în aplicare toate cunoștințele sale, pentru a oferi bilete originale și atractive!

Narcis Drejan

Redactorul șef al Sport Total FM, al revistei Ilfov Sport, dar și al  publicației 100% Sport România nu putea lipsi din galeria selectă de noi achiziții din SuperSocial. Carismatic și informat, Drejan a strâns rapid o comunitate pe contul său!

Florin Caramavrov

Fostul redactor șef adjunct al Prosport activează în zona pariurilor sportive drept specialist pentru un site de specialitate. Editorialist la Sport.ro și redactor șef al SPORTescu.ro, Florin Caramavrov cochetează cu zona tipsterilor. Vezi ce ponturi dă pe SuperSocial!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + seven =