Sfaturi pentru a fi un jucător responsabil la cazino

0
147

Știm că de obicei vezi foarte multe recomandări atunci când vine vorba de sfaturile pe care le primești atunci când ești în cazino. Nu trebuie niciodată să primești sfaturi de la un jucător din cazino atunci când ești în mijlocul sesiunii. Ar trebui să îți urmezi strategia și să faci exact ceea ce crezi tu atunci când ești în mijlocul unei runde importante. Dar dacă totuși ai nevoie de puțin ajutor pentru a te pregăti să treci la alt nivel din punct de vedere al cazinoului, iată câteva sfaturi.

Ține-te de buget

Poate chiar cel mai important lucru pe care ar trebui să îl faci dacă vrei să ai succes în cazino este să ai grijă de bugetul tău. Indiferent de locul unde pariezi sau te joci, chiar dacă mergi la cazinouri stradale sau pe Maxbet casino, bugetul este cel mai important lucru de care trebuie să te ocupi în mod constant. Trebuie să știi care este suma de bani pe care o câștigi, numărul de pariuri și suma de bani pe care o pierzi într-o anumită perioadă. Trebuie să ții cont de faptul că nu ai un buget nelimitat și de faptul că banii care sunt pierduți riscă să nu mai fie recuperați.

Cea mai bună modalitate prin care poți ține în frâu bugetul este să îți setezi câteva limite. Aceste limite trebuie să reprezinte atât pierderile tale de la toate sesiunile, dar și câștigurile. Limitele de cheltuieli și câștiguri ar trebui setate înainte ca tu să intri în cazino. Trebuie să știi exact care este suma disponibilă pentru pierderi, dar și să știi când să te oprești în caz că ai câștigat ceva profit. Trebuie să pariezi numai bani pe care ești dispus să îi pierzi. Asta înseamnă că dacă luna aceasta ai doar 500 RON de riscat, va trebui să te descurci cu ei.

recuperat-pierderi

Nu încerca să recuperezi pierderile

Să fugi după recuperarea pierderilor este una dintre găurile negre în care ar putea intra un jucător. Să încerci să recuperezi pierderi te poate face să riști alți bani ce ar putea fi imediat pierduți. Aici trebuie să fii atent și la jocul pe care îl joci. Dacă ai pierdut 500 RON la sloturi și plănuiești să îi recuperezi tot de la sloturi,vei avea o surpriză deoarece sloturile sunt cele mai nerecomandate jocuri de noroc pe care te poți baza. Dacă ești unul dintre cei care se joacă Poker, fiind suficient de încrezător în jocul tău și în planul tău de joc, poate vei avea șansa de a recupera pierderile.

De ce nu este recomandat să fugi după banii pierduți? Pentru că deja dacă ești în pierdere, gândirea ta este puțin schimbată de dezamăgirea pierderilor și nu vei mai lua deciziile așa cum le-ai fi luat la începutul sesiunii tale de pariere. Ceea ce trebuie să faci în acest moment este să te concentrezi pe decizia de a pleca sau nu din cazino. Asumă-ți pierderea, calculeaz-o și revino în altă zi când nu mai poate să îți afecteze gândirea.

Ia o pauză

Responsabilitatea din cazino nu se dobândește ușor și nu orice jucător este capabil să fie atent cu strategia lui de joc. Câteodată este indicat să te dai cu un pas în spate, să privești din afara cutiei și să te hotărăști să iei o pauză de la jocurile de noroc. Această decizie poate fi luată și dacă ești prea mult în pierdere, dar și dacă ești prea mult în câștig. O pauză poate avea beneficii de ambele părți deoarece te poate ajuta să îți păstrezi profitul fără a fi tentat să îl pariezi din nou în cazino, dar te poate ajuta și să nu mai pierzi alți bani oferindu-ți timp să te împaci cu ideea că ai trecut printr-o perioadă mai dificilă.

Pauza este recomandată și celor care pariază impulsiv sau care au un comportament destul de dăunător atunci când sunt în cazino. Este un mod foarte bun prin care poți să testezi dacă ești sau nu dependent de jocurile de noroc. Pauza poate fi o metodă de prevenție, dar poate fi și o modalitate prin care să scapi de adicțiile de genul acesta.

pariaza-pe-ce-cunosti

Pariază pe ce cunoști

Ar fi o prostie să te bazezi 100% pe noroc atunci când pariezi la cazino sau te joci la sloturi sau chiar când joci Blackjack. Niciodată să nu iei decizii despre care nu ești sigură ca te ajută sau care implică noțiuni pe care nu le stăpânești tocmai bine. Dacă vorbim despre pariurile sportive, nu ar trebui niciodată să dedici foarte mult buget sporturilor la care nu te pricepi. Dacă ai început să ai rezultate bune la fotbal, de ce să schimbi și să pariezi pe Basket?

Concluzie

Dacă îți dorești să devii un gambler profitabil în cazino, nu ai de ales decât să devii mai responsabil și să ai în permanență grijă de bugetul și de sănătatea ta psihică. Pariază reposnsabil!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + one =