Lora este noul ambasador al cazinoului BETANO

0
1190

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, continuă seria colaborărilor cu sportivi și vedete din România, iar cel mai nou membru al echipei de ambasadori BETANO este cântăreața și vedeta de televiziune Lora.

Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online și campania promoțională “Calendarul începutului de an”. Lora va prezenta universul experiențial al cazinoului BETANO, din postura de actor principal, parte din campania brandului, The Gates. Lora va prezenta și cel mai așteptat eveniment de către fanii jocurilor online, “Calendarul începutului de an”, unde 100 de jucători vor avea pentru prima dată șansa să joace gratuit pe BETANO.com până la sfârșitul anului 2022. Pe lângă aceste premii, în cadrul campaniei derulate în perioada 27 decembrie – 30 ianuarie 2022, jucătorii vor avea și șansa de a câștiga premii săptămânale ce constau în gadgeturi hich-tech de ultimă generație.

“De-a lungul timpului, ne-am concentrat eforturile spre a inova nu doar la nivel de produs, ci și la nivel de comunicare. Producțiile video ale BETANO s-au bucurat de fiecare dată de un succes peste așteptări, datorat tehnologiilor revoluționare și temelor îndrăznețe abordate. Parteneriatul cu Lora se anunță a fi unul promițător și avem încredere că împreună vom continua să oferim pasionaților de jocuri online un divertisment de calitate și experiențe online memorabile”, a declarat Roxana Dinescu, Marketing Manager, Brand & Communications, BETANO România.

Lora se alătură, astfel, echipei de ambasadori BETANO, din care mai fac parte numeroși sportivi de performanță și vedete din România, cu scopul de a promova jocul responsabil, inovația și divertismentul online sigur. Noua campanie va fi promovată atât pe posturile TV din România, cât și online, iar spotul TV dedicat reprezintă prima apariție a Lorei ca ambasador oficial BETANO (link spot).

”Am primit cu deschidere propunerea BETANO de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului. Activând și eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte ușor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanță, diversitate. Sper să îi inspir pe cât mai mulți pasionați de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilități de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile și preferințele”, a declarat artista Lora.

Pe lângă colaborările cu personalități de prestigiu, BETANO investește constant în susținerea sportivilor de performanță și sprijină în mod constant comunitatea prin numeroase proiecte de responsabilitate socială. Implicarea operatorului în problemele comunității a fost răsplătită pe tot parcursul acestui an cu premii acordate de organizații cu renume atât pe plan local, cât și internațional. Unul dintre cele mai de succes proiecte a fost campania Masă pentru Doi, demarată în România și adoptată de către grup și în alte țări europene.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − one =